Ny utøver ønskes velkommen

Den lovende diskoskasteren Hedda Hauge Aasgård har meldt seg inn i Bergens Turn, og vil konkurrere for oss fra 2018. Hedda er fra Ostereidet og har så langt konkurrert for AKS-77. Hedda har diskos som sin spesialøvelse. Hun topper landsstatistikken i sin aldersklasse med sin pers 38.82 og har som mål å kvalifisere seg for U18 EM i Gyør i 2018 hvor kravet er 42.00. I sommer tok hun en flott bronse i junior NM. Hun er tatt ut på rekrutteringslandslaget i kast. Hedda er også god i andre kastøvelser, blant annet i slegge hvor hun var landets tredje beste utøver i jenter 16 i 2017. Vi ønsker Hedda hjertelig velkommen i klubben.

Espen • 25. november 2017


Previous Post

Next Post

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published / Required fields are marked *