Formidabel innsats av våre utøvere i UM på Fana Stadion

Våre 8 utøvere hentet hjem 3 gull, 3 sølv og 5 bronse.

Best av våre denne gang var Oda Marie Myklebust (16)med gull i diskos på ny pers, sølv i slegge og bronse i kule også på ny pers. Flott come back etter langt skadeavbrekk på forsommeren. Oda tok også sølv i årets NM jr. i slegge.

Ikke langt bak var Live Haugstad Hilton (18) med gull i lengde, samt bronse på 200m og 100m hekk, på ny pers.

Med dette avsluttet Live en fantastisk mesterskapssesong, hvor lengde har vært prioritert, med gull i alle mesterskap. UM og  NM Senior innendørs og utendørs, Norsk juniormester utendørs ,m.a.o. alle 5 norske titler(femdobbel – fantastisk)

Den siste gullmedaljen gikk til Christian Vik Pettersen som virkelig har fått taket på  i stav i år, noe som nå ble kronet med gull. I samme øvelse gikk gledelig bronsemedaljen til  Eskil Reier Njerve på ny pers,

Sølvmedaljer gikk til våre 2 utøvere som også har slitt med skader denne sesongen, Rachel Ombeni (16),  i tresteg på resultat like bak pers/årsbeste,  og Julie Woie Flølo (18) i kule, med nok en ny pers. Julie tok også sølv i jr.NM i kule

Vår siste bronsemedalje gikk til Hanne Arstein (16) på 300m hekk, hvor medaljefordelingen ikke var gitt før etter siste hekk. Ny pers igjen, og vi ser frem til et løp med full hekkeklaff, da blir vi spent på tiden. Hanne perset seg  også på korthekken, 3/100 fra bronse.

Heldigvis ser det ut som om skadene for våre utøvere er på bedringens vei, og vi venter på neste sesong, da også opererte  Brita Mehl Lode (17), og småskadde Aurora Sommerlade (17) er tilbake for fullt.

Vår siste deltager denne helgen var Hendrik Woie Flølo, som ikke fikk fullklaff denne helgen, men vi er sikker på at han kommer igjen og revansjerer seg neste  år.

Vi gratulerer våre utøvere med en fantastisk helg, og håper de har vært til inspirasjon for alle våre yngre utøvere som gror opp.

Espen • 7. september 2017


Previous Post

Next Post

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published / Required fields are marked *